Arrangementer

Kommende arrangementer

26.06.2020

Sidiki Camara Group

Gobal Oslo Music har gleden av å presentere Sidiki Camara Group, som kommer til Salt
samme dag som bandets rykende ferske album ”Yafa” slippes via Global Oslo Musics label Global Sonics.

Musikken på albumet er fra et bestillingsverk Sidiki Camara skrev på oppdrag fra Global Oslo Music i 2018 i anledning virksomhetens tiårsjubileum. Den er dypt inspirert av tradisjonsmusikk fra Mali, Camaras hjemland, særlig musikk som lages i forbindelse med ulike ritualer som til bryllup, dåp samt andre overgangsriter.

Vokal og de tradisjonelle perkusjonsinstrumentene djembe, talking drum, calabass, balafon og strengeinstrumentet n’goni, sunget og spilt av Camara, preger musikken, i kombinasjon med saksofon, gitar og bass samt koring, traktert av fremragende utøvere som i dag utgjør Sidiki Camara Group.

Sidiki Camara regnes som én av verdens ledende perkusjonister. Han har reist jorden rundt med mange store artister, deriblant Rokia Traore, Toumani Diabate, Boubacar Traore, Bill Frisells New Quartet, og også som soloperkusjonist med nasjonalballetten i Mali.

De som har fulgt Camaras karriere, kjenner ham som en dyktig skapende kunstner med flere albumutgivelser bak seg. Blant hans tidligere utgivelser finner vi soloalbumene “Nakan” (2015) og “Ayou Wele” (1997). Han er dessuten en mye brukt lærer i perkusjon og er
grunnleggeren av det kulturelle utvekslingsprogrammet ”Yankadi”.

SIDIKI CAMARA GROUP:
Sidiki Camara – N’goni, perkusjon, vokal
Bendik Hofseth – saksofon, vokal
Jacob Young – gitar, vokal
Audun Erlien – bass, vokal

Konsertstart: 22:30
Dørene åpner: 21:30

Sted: SALT art & music, Festningsallmenningen, Oslo

Billetter: https://www.universe.com/events/sidiki-camara-group-tickets-TNP5MB?fbclid=IwAR2SCkli1CoPrf3yyM3TU4o52eisSzkBNyMviFP4O6RREfbaESJYOR47NPI




27.05.2020 - 31.05.2020

Global Nights 2020

Sidiki Camara regnes i dag å være blant verdens ledende perkusjonister. Hans musikk er dypt inspirert av tradisjonsmusikk fra Mali. i 2018 bestilte vi et verk av Sidki i anledning vårt tiårsjubileum.
Musikken ble i hovedsak skrevet for de tradisjonelle perkusjonsinstrumentene djembe, talking drum, calabass, balafon samt strengeinstrumentet n’goni, i kombinasjon med innslag av ulike instrumenter.

Verket er nå innspilt og klar for utgivelse via Global Oslo Music's publiseringsplattform Global Sonics, slippefest arrangeres på Sentralen under årets Global Nights. I tillegg byr de på clubevent, masterklasse og publikumsmøte med Sidiki.



17.04.2020

KulturAid: Kvelden og Natta

KulturAid Drammen – felles dugnad for kulturlivet i byen!
Lokale kulturelle innslag, lokal inspirasjon og informasjon - direktesendt på www.drammen.no, dt.no og Facebook 🍿

Program oppdateres fortløpende
• Kvelden Og Natta
• Camara/Jørgensen/Sahajpal/Benonisen

Konsertstart: 17:30 - 18:30



23.12.2019 - 13.01.2020

Perkusjon og danseverksted


Sidiki inviterer deg til å feire 25-årsjubileet for hans internasjonalt anerkjente verksted for dans, tromme og sang i 2019/2020.

«National Ballet of Mali», «The Ballet of Bamako» og andre lokale balletter vil alle være med for å feire dette 25-årsjubileet.

Denne unike workshopen, tilrettelagt av en av Malis ledende artister og lærere, vil gi en autentisk, rik og dyp opplevelse av Malisk dans, festligheter, opptredener og andre aspekter av den maliske kulturen.

For registrering, spørsmål og forespørsler:

Sidiki Camara:
Tlf: 0047 97180545
Facebook: Sidiki Camara
E-mail: camarake@hotmail.com
Hjemmeside: sidikicamara.com

Tam Tam Israel:
Tlf: 00-972-524-684461 
Facebook: Tam Tam Israel
E-mail: drdjembe@hotmail.com



15.11.2019

Sex Judas feat. Ricky - Live

 Sex Judas er tilbake på Kafe Hærverk for en runde med sitt dansbare brygg av disco, afro, funk, postpunk og elektronika.

I bandet stiller Tore Gjedrem (Ost&Kjex) som Sex Judas, Ivar Winther på gitar og keys, Sidiki Camara på perk og ngoni, Kristian Edvardsen på bass, Tore Brevik på perk & Tracee Meyn på vox.

Bandet lover testing av nye låter og en ekstra lang konsert, så puss danseskoa og legg vekk longsen.

Konsertstart kl. 23.00
Ing. 150,-

Sted:
KAFÈ HÆRVÆRK 
Hausmannsgate 34, 0182 Oslo



03.10.2019

Afrikansk Dans Sellou Blagone & Sidiki Camara

Den fantastiske danser og pedagogen Sellou Blagone kommer tilbake! Hun reiser til oss rett fra sin egen Africa Vic festival i Frankrike for å nok en gang inspirere oss med sin kunnskap og passion for dans samt livsfilosofi og glede over musikk og rytmer. 

Sellou skal på festival i Bergen med sitt dansekompani og skal også reise rundt med Sidiki i høst, men hun vil også holde fantastiske ukentlig dansekurs sammen med vår fantastiske musiker Sidiki Camara! 

Torsdager 18-20 på NSKI Høyskole i Møllergata 9.